Contact Info

Modevakschool Wouda
Nieuwe Steeg 24
3956 RD  Leersum
Email: info@mvswouda.nl

Tel: 06-53809095Over Modevakschool WoudaWelkom op de site van modevakschool Wouda

Al van jongs af aan was ik graag bezig met het ontwerpen en maken van kleding en door de jaren heen heb ik mij hierin steeds verder gespecialiseerd door het volgen van opleidingen, cursussen en workshops. Sinds 2003 geef ik zelf met veel plezier en enthousiasme lessen en opleidingen op het gebied van de zelfmaakmode. Daarnaast blijf ik natuurlijk zelf ook actief mode ontwerpen en maken.

In een prachtige landelijke omgeving aan de zuidrand van Leersum, heb ik een eigen zeer ruim en goed geoutilleerd atelier, met vele mogelijkheden voor het geven van lessen en opleidingen. Door de vele kwaliteitsmachines is het ook de perfecte plek voor u om werkruimte te huren, met inbegrip van het gebruik van de diverse machines, om juist die klussen te doen die uw eigen machines niet aankunnen.

Daarnaast heb ik een ruim aanbod van stoffen, garen, machines en onderdelen welke voor vriendelijke prijzen worden verkocht.

Ook voor speciale gelegenheden en/of werkzaamheden kunt u prima bij modevakschool Wouda terecht. Of het nu gaat om bijvoorbeeld een gezellige vriendinnendag, een bedrijfsuitje of het gezamenlijk maken van een gedenkdeken, bij modevakschool Wouda is veel mogelijk. Neemt u gerust contact met ons op om uw speciale wensen te bespreken.

Kijk maar eens rustig rond op de site wat wij allemaal zoal bieden. Voor vragen en suggesties kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Veel plezier, Wouda


“Voor vragen en suggesties kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.”
- Modevakschool Wouda